Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy A20
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.990 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

1.200 ден.

Микрофон
Микрофон

1.000 ден.

Звучник
Звучник

1.200 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

400 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

5.000 ден.