Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy A40
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

800 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

2.000 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

800 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

5.500 ден.