Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy A2 Core
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

600 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

2.000 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

2.500 ден.