Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy A5 (2016)
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

500 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.000 ден.

Задна камера
Задна камера

600 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

600 ден.

Звучник
Звучник

600 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

800 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

4.490 ден.