Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy C7
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.990 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

6.490 ден.