Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy A5 (2017)
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

500 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.200 ден.

Задна камера
Задна камера

600 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

600 ден.

Звучник
Звучник

1.000 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

800 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

800 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

4.490 ден.