Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy S8
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

600 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

3.990 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

10.500 ден.