Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy J7 (2017)
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.200 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

800 ден.

Звучник
Звучник

800 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

5.500 ден.