Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy S9+
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

800 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

5.500 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

800 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

13.000 ден.