Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy A6+ (2018)
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.500 ден.

Задна камера
Задна камера

800 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

1.000 ден.

Звучник
Звучник

800 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

800 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

4.500 ден.