Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy J4+
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

800 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.490 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

3.000 ден.