Ledikom Service
Сервис за: HUAWEI P20 Lite
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

990 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

1.800 ден.