Ledikom Service
Сервис за: APPLE iPhone XS Max
Промена на шасија
Промена на шасија

8.000 ден.

Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

1.500 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

4.500 ден.

Задна камера
Задна камера

7.000 ден.

Предна камера
Предна камера

2.500 ден.

Вибрација
Вибрација

2.500 ден.

Полифонија
Полифонија

2.500 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

1.500 ден.

Мрезен чип
Мрезен чип

3.000 ден.

U2 чип
U2 чип

3.000 ден.

Микрофон
Микрофон

1.500 ден.

Звучник
Звучник

1.990 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

2.500 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

2.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

9.000 ден.