Ledikom Service
Сервис за: APPLE iPhone 11 Pro Max
Предно Стакло со Тач
Предно Стакло со Тач

6.000 ден.

Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

2.500 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

3.490 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

2.000 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

2.500 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

12.000 ден.