Ledikom Service
Сервис за: APPLE iPhone XR
Промена на шасија
Промена на шасија

7.000 ден.

Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

1.200 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

2.490 ден.

Задна камера
Задна камера

4.000 ден.

Предна камера
Предна камера

2.500 ден.

Вибрација
Вибрација

1.200 ден.

Полифонија
Полифонија

2.000 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

1.500 ден.

Мрезен чип
Мрезен чип

2.500 ден.

U2 чип
U2 чип

2.500 ден.

Микрофон
Микрофон

1.200 ден.

Звучник
Звучник

1.800 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

1.200 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.500 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

3.500 ден.