APPLE Watch SE

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

1.78"

448x368

RAM И CHIPSET

-

Apple S5

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

ТЕХНОЛОГИЈА
STORAGE

23.400 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Xiaomi Redmi Note 9 Pro
XIAOMI Redmi Note 9 Pro
Huawei P40 lite
HUAWEI P40 lite
OnePlus 8 Pro
ONEPLUS 8 Pro
Samsung Galaxy A41
SAMSUNG Galaxy A41