APPLE Watch Series 6

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

448x368

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

SIZE
STORAGE

27.000 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy Tab S7 FE
SAMSUNG Galaxy Tab S7 FE
Samsung Galaxy M32
SAMSUNG Galaxy M32
Nokia 3310 (2017)
NOKIA 3310 (2017)
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
XIAOMI Redmi Note 9 Pro