SAMSUNG Galaxy M51

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

8GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

18.000 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy A02
SAMSUNG Galaxy A02
Nokia 3310 (2017)
NOKIA 3310 (2017)
Samsung Galaxy Watch Active2
SAMSUNG Galaxy Watch Active2
Apple Airpods 2
APPLE Airpods 2