SAMSUNG Galaxy S21 5G

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

8GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

STORAGE

39.390 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Xiaomi Mi 10T Lite 5G
XIAOMI Mi 10T Lite 5G
Apple iPad Pro 11 (2021)
APPLE iPad Pro 11 (2021)
Samsung Galaxy A72
SAMSUNG Galaxy A72
Samsung Galaxy M62
SAMSUNG Galaxy M62