APPLE iPhone 12 Pro

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

55.890 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Huawei Watch 3 Pro
HUAWEI Watch 3 Pro
Apple iPhone 13 Pro
APPLE iPhone 13 Pro
Samsung Galaxy Watch4
SAMSUNG Galaxy Watch4
Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max
XIAOMI Redmi Note 10 Pro Max