SAMSUNG Galaxy A12

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

9.800 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Apple iPad 10.2 (2020)
APPLE iPad 10.2 (2020)
Apple iPhone 12 mini
APPLE iPhone 12 mini
Huawei Watch 2
HUAWEI Watch 2
Apple Watch Series 6
APPLE Watch Series 6