SAMSUNG Galaxy A12

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

4GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

9.490 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Huawei Watch 3 Pro
HUAWEI Watch 3 Pro
Apple Apple Watch Series 7
APPLE Apple Watch Series 7
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020)
SAMSUNG Galaxy Tab A7 10.4 (2020)
Apple iPhone 11
APPLE iPhone 11