SAMSUNG Galaxy A12

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

3GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

8.590 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Xiaomi Poco X3 Pro
XIAOMI Poco X3 Pro
Apple iPhone 12 Pro
APPLE iPhone 12 Pro
Huawei Y6s (2019)
HUAWEI Y6s (2019)
Apple iPhone 11 Pro
APPLE iPhone 11 Pro