XIAOMI Poco X3 Pro

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

6GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

15.390 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Xiaomi Redmi Note 11T 5G
XIAOMI Redmi Note 11T 5G
Xiaomi Xiaomi Poco M4 Pro 5G
XIAOMI Xiaomi Poco M4 Pro 5G
Nokia 6300 4G
NOKIA 6300 4G
Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max
XIAOMI Redmi Note 10 Pro Max