XIAOMI Redmi Note 10 Pro

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

6GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

108MP

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

КАМЕРА
STORAGE

17.790 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Xiaomi Redmi 9A
XIAOMI Redmi 9A
Samsung Galaxy M32
SAMSUNG Galaxy M32
Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max
XIAOMI Redmi Note 10 Pro Max
Apple iPhone 11
APPLE iPhone 11