SAMSUNG Galaxy A52 5G

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

6.5"

1080x2400

RAM И CHIPSET

8GB

Snapdragon 750G 5G

КАМЕРА И ВИДЕО

-

4K Video Recording

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

Li-Ion

Конфигурации

STORAGE

22.150 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy A32
SAMSUNG Galaxy A32
Samsung Galaxy A72
SAMSUNG Galaxy A72
Apple iPad 10.2 (2020)
APPLE iPad 10.2 (2020)
Apple Watch Series 6
APPLE Watch Series 6