HUAWEI Watch 3 Pro

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

1.43"

466x466

RAM И CHIPSET

2GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

Li-Ion

26.390 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Xiaomi Poco X3 GT
XIAOMI Poco X3 GT
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G
Samsung Galaxy A12
SAMSUNG Galaxy A12
Samsung Galaxy Note20
SAMSUNG Galaxy Note20