APPLE Airpods 2

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

/

/

RAM И CHIPSET

/

/

КАМЕРА И ВИДЕО

/

/

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

/

/

%

8.300 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy M11
SAMSUNG Galaxy M11
Samsung Galaxy S20
SAMSUNG Galaxy S20
Apple iPhone 8
APPLE iPhone 8
Apple iPhone 7
APPLE iPhone 7