APPLE iPhone 11 Pro

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

STORAGE

44.290 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Xiaomi Redmi Note 10
XIAOMI Redmi Note 10
Samsung Galaxy M62
SAMSUNG Galaxy M62
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
XIAOMI Redmi Note 9 Pro
Xiaomi Poco M3
XIAOMI Poco M3