APPLE Watch Series 5

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

SIZE

21.490 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy M62
SAMSUNG Galaxy M62
Xiaomi Redmi 9
XIAOMI Redmi 9
Apple Watch Series 6
APPLE Watch Series 6
Apple Airpods 2
APPLE Airpods 2