XIAOMI Redmi Note 8 Pro

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

6GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

STORAGE

12.300 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy M02
SAMSUNG Galaxy M02
Samsung Galaxy M31
SAMSUNG Galaxy M31
Samsung Galaxy Watch3
SAMSUNG Galaxy Watch3
Huawei Watch GT 2
HUAWEI Watch GT 2